"APPS" REWARD

Insider Reward

Personal 3 φορές την εβδομάδα!
Συνδύασε Functional,
Reformer Pilates & Power Plate.

360€ 239€

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το email. ΣΥΝΔΕΣΗ.
Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το κινητό τηλέφωνο. ΣΥΝΔΕΣΗ.

ΓΙΝΕ INSIDER ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΝΕ INSIDER ή κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ και κλίκαρε "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" για να το αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, για να το εξαργυρώσεις θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργύρωσέ το μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

Διαθέσιμο για

μέρες ώρες λεπτά δεύτερα

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Μόλις εξαντληθεί το τιράζ, το έχασες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ REWARD NEXUS GYM - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ REWARD

3μηνο Personal
Personal 3 φορές την εβδομάδα! Συνδύασε Functional, Reformer Pilates & Power Plate.

Σχετικά με το Personal Πέτυχε τα αποτελέσματα που θέλεις με Personal. Θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμά σου συνδυάζοντας από τα παρακάτω: Σχετικά με το Functional Training Με τον όρο "Functional Training" (λειτουργική προπόνηση), εννοούμε το είδος εκείνο της προπόνησης που περιλαμβάνει ασκήσεις και κινητικά μοτίβα που ασκούν και προετοιμάζουν το σώμα για να κάνει τις κινήσεις της καθημερινότητάς του με καλύτερη απόδοση, χωρίς πόνο και χωρίς ενοχλήσεις. Μιλάμε για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος που επιπλέον προσφέρει και βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος μέσω των αερόβιων προσαρμογών. Στην προπόνηση εκτελούνται πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης ασκήσεις, χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα εκγύμνασης. Σχετικά με το Reformer Pilates Το Refomer Pilates είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος για να γυμνάσεις αρμονικά και με ασφάλεια όλο σου το μυϊκό σύστημα. Οι ασκήσεις που εκτελούνται πάνω στο ειδικό κρεβάτι θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την στάση του σώματός σου, να ελέγχεις την αναπνοή σου, να πετύχεις ταυτόχρονη σύσφιξη των κοιλιακών και των ραχιαίων σου και να γραμμώσεις τα χέρια και τα πόδια σου χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις σου. Το Reformer Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν μυοσκελετικά προβλήματα αφού έχει θέσει ως άξονα δράσης το κεντρικό κομμάτι του σώματος. Είναι ιδανικό για αυτούς που ταλανίζονται από προβλήματα στη μέση και στον αυχένα. Λόγω του ειδικού τρόπου εκγύμνασης το σώμα ενδυναμώνεται από τις εσωτερικές μυϊκές ομάδες προς τις εξωτερικές και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό σε σχέση με τη συμβατική γυμναστική. Μη χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις! Σχετικά με το Power Plate Το Power Plate προσφέρει την πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να είσαι σε φόρμα, να χάσεις βάρος και να αυξήσεις την δύναμη και ευλυγισία σου. Με την τρισδιάστατη κυκλική δόνηση, ενεργοποιούνται όχι μόνο οι μεγάλες μυϊκές ομάδες αλλά και οι μυϊκές ομάδες εν τω βάθει και αυτό αποτελεί το μεγάλο μυστικό επιτυχίας του. Από την πρώτη φορά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, καταπονώντας ελάχιστα το σώμα σου. Με το Power Plate κερδίζεις χρόνο, επιτυγχάνοντας άμεση σύσφιξη, τόνωση του μυϊκού συστήματος, και ευεξία. Ακόμη και lifting στο πρόσωπο επιτυγχάνεται γιατί με τη συνεχή εναλλαγή των δονήσεων αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου που ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος. Το Power Plate είναι ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για εσένα που δεν μπορείς να διαθέσει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο όμως θέλεις να έχεις προσεγμένη εμφάνιση και σιλουέτα. Κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 20 λεπτά μαζί με το μασάζ στο τέλος και ισοδυναμεί με 1,5 ώρα έντονης γυμναστικής στα βάρη. Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συνεδρίες δεν μπορεί να εκτελούνται συνεχόμενες ημέρες αλλά μέρα πάρα μέρα.

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Υπόκειται στους Γενικούς Όρους Rewards, Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.
 • Το reward υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στην επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και για την εξαργύρωση των reward.
 • Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για τη λήξη, απώλεια, κλοπή ή χρήση των rewards από τρίτους.
 • Το reward μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις αποκτηθεί.
 • Μπορεί να αποκτηθεί ξανά αφού εξαργυρωθεί. Max 1 ανά ημέρα.
 • Η χρήση οποιασδήποτε συνδρομής ή υπηρεσίας μας θα γίνεται πάντα κατόπιν check in ή/και ραντεβού και σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα που κατά περίοδο μας επιβάλλονται.
 • Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προπονήσεων είναι 3 ανά εβδομάδα.
 • Συνδύασε Functional Training, Reformer Pilates, Power Plate.
 • Η συνδρομή έχει φθηνότερη τιμή από τα αντίστοιχα μεμονομένα Personal και γι'αυτό φορολογικά η παράτασή της είναι αδύνατη.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ REWARD

 • Κλίκαρε “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ” και αποθήκευσέ το στον INSIDER λογαριασμό σου. Για να το εξαργυρώσεις, θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργυρώνεται ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
 • Μόνο INSIDERS με ενεργό λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν και να εξαργυρώσουν Rewards. Για την εξαργύρωση χρειάζεται ο αριθμός του κινητού τους, ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό κινητού στον λογαριασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του μέλους με τον λογαριασμό, ή/και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε rewards να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ.
 • Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση reward υπό την προϋπόθεση της επιστροφής τυχόν καταβεβλημένων χρημάτων.
 • Ημερομηνία Λήξης: 7 ημέρες από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

 • NEXUS GYM
  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟ
 • Παναγιωτοπούλων 29
 • Αίγιο, 25100
 • (26910) 29-105