"ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ" REWARD

Insider Reward

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ
Απεριόριστο κλασικό γυμναστήριο
+ 1 Small Group κάθε εβδομάδα

180€ 99€

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το email. ΣΥΝΔΕΣΗ.
Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το κινητό τηλέφωνο. ΣΥΝΔΕΣΗ.

ΓΙΝΕ INSIDER ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΝΕ INSIDER ή κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ και κλίκαρε "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" για να το αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, για να το εξαργυρώσεις θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργύρωσέ το μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

Διαθέσιμο για

μέρες ώρες λεπτά δεύτερα

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Μόλις εξαντληθεί το τιράζ, το έχασες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ REWARD NEXUS GYM - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ REWARD

3μηνο Gym+SmallGroup
ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ Απεριόριστο κλασικό γυμναστήριο + 1 Small Group κάθε εβδομάδα

Σχετικά με το Reward Το Reward περιλαμβάνει 3μηνη συνδρομή με απεριόριστη χρήση Fitness & Weights, Cardio Theater και Ομαδικά Προγράμματα σε συνδυασμό με 1 προπόνηση Small Group την εβδομάδα. Σχετικά με την Φοιτητική/Μαθητική Συνδρομή Γυμναστικής Αν είσαι φοιτητής ή μαθητής και θέλεις να δοκιμάσεις το γυμναστήριο ή τη γυμναστική, αυτή είναι η καταλληλότερη συνδρομή για σένα. Κανένα γυμναστήριο δεν προσφέρει στους πελάτες του χαμηλότερο συνολικό κόστος. Ο συνδυασμός της τιμής, της αξιοπιστίας και των υπηρεσιών που προσφέρει το γυμναστήριο είναι ασυναγώνιστος. Ξεκίνα σήμερα στο κορυφαίο γυμναστήριο και με την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας θα μπορέσεις να: > Ξεσκάσεις ανέξοδα, > Φροντίσεις το σώμα σου, > Βελτιώσεις την υγεία σου, > Αλλάξεις διάθεση. Απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή μαθητικού πάσου για την χρήση αυτού του reward. Σχετικά με τα Small Group Πέτυχε τα αποτελέσματα που θέλεις με Small Group. Θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμά σου διαλέγοντας ένα από τα παρακάτω κάθε εβδομάδα: Σχετικά με το Cross 9 Ετοιμάσου για μία προπόνηση υψηλής έντασης και φτάσε στο επόμενο επίπεδο φυσικής κατάστασης, δύναμης και αντοχής! Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις φάσεις, όπου η κάθε μία συνεισφέρει στην επίτευξη ενός διαφορετικού στόχου. Στο Cardio οι ασκήσεις γίνονται με το σωματικό σου βάρος και ως πρωτεύον στόχο έχουν την αύξηση της καρδιαγγειακής σου λειτουργίας και της φυσικής σου κατάστασης. Με το Plyo, ο βασικός στόχος του είναι η βελτίωση της εκρηκτικότητάς σου και η γράμμωση του σώματός σου. Τέλος στο Strength γίνεται χρήση μπάρας, πλακών επιβάρυνσης και σε συνδυασμό των παραπάνω οργάνων και του σωματικού σου βάρους θα δεις τη δύναμή σου να αυξάνεται αλλά και όλο σου το μυϊκό σύστημα να αλλάζει. Σχετικά με το Fitahtlon Ασφαλή άσκηση χωρίς όρια! Φτάσε στο ζενίθ μέσα από το κυκλικό-σταθμικό πρόγραμμα εκγύμνασης Fitathlon. To Fitathlon απευθύνεται σε όλους (άνδρες & γυναίκες) αλλά και στον καθένα ξεχωριστά αφού οδηγεί τον εκάστοτε ασκούμενο στην μεγιστοποίηση των ικανοτήτων του. Γίνε καλύτερος από τον εαυτό σου. Πραγματοποιείται προσωπική αξιολόγηση πριν την ένταξη στο πρόγραμμα. Σχετικά με το Cycling Αν δεν σου αρέσει το κλασικό γυμναστήριο και ψάχνεις τρόπο να γυμναστείς εξίσου αποτελεσματικά, αυτή είναι η ιδανική λύση! Απόλαυσε την απόλυτη βόλτα και κάνε το σώμα σου να ιδρώσει και να αναζωογονηθεί με τα ειδικά ποδήλατά μας! Νιώσε την αναπνοή σου, τις αντοχές σου και τις καύσεις σου να ανεβαίνουν στα ύψη και με τη δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τη δυνατή φωνή του εξειδικευμένου instructor, βρες ρυθμό και παραδώσου στη δράση. Μεγιστοποίησε τις καύσεις λίπους, κάνε σύσφιξη στα πόδια, τους γλουτούς, τους κοιλιακούς και τα χέρια σου, εκτόξευσε στα ύψη τη φυσική σου κατάσταση και βάλε στη ζωή σου το πιο συναρπαστικό μάθημα! Μετά από μερικά μαθήματα θα δεις βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και το σώμα σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο!

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Υπόκειται στους Γενικούς Όρους Rewards, Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.
 • Το reward υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στην επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και για την εξαργύρωση των reward.
 • Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για τη λήξη, απώλεια, κλοπή ή χρήση των rewards από τρίτους.
 • Το reward μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις αποκτηθεί.
 • Μπορεί να αποκτηθεί ξανά αφού εξαργυρωθεί. Max 1 ανά ημέρα.
 • Απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ή μαθητικής ταυτότητας για την χρήση αυτού του reward.
 • Το Reward περιλαμβάνει 3μηνη συνδρομή με απεριόριστη χρήση Fitness & Weights, Cardio Theater και Ομαδικά Προγράμματα σε συνδυασμό με 1 προπόνηση Small Group την εβδομάδα.
 • Το Small Group περιλαμβάνει Cross 9, Fitathlon, Cycling.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ REWARD

 • Κλίκαρε “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ” και αποθήκευσέ το στον INSIDER λογαριασμό σου. Για να το εξαργυρώσεις, θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργυρώνεται ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
 • Μόνο INSIDERS με ενεργό λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν και να εξαργυρώσουν Rewards. Για την εξαργύρωση χρειάζεται ο αριθμός του κινητού τους, ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό κινητού στον λογαριασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του μέλους με τον λογαριασμό, ή/και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε rewards να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ.
 • Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση reward υπό την προϋπόθεση της επιστροφής τυχόν καταβεβλημένων χρημάτων.
 • Ημερομηνία Λήξης: 7 ημέρες από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

 • NEXUS GYM
  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟ
 • Παναγιωτοπούλων 29
 • Αίγιο, 25100
 • (26910) 29-105